אודות

מי הוא אדון קקאו?
אני מאור ביטון (אדון קקאו) שוקולטייר וקונפיסייר מומחה בעולם השוקולד וממתקי הבוטיק, בן לדור שלישי של משפחת שפים מובילים בתחום. נכון, אפשר לומר שנולדתי במטבח. מימי הראשונים, אבא שלי, שף ראשי במלונות חמישה כוכבים ויועץ קולינרי לעסקים וחברות, גידל בי אהבה עזה לאומנות הבישול. הייתי ילד, אבל המטבח היה לגמרי מגרש המשחקים שלי, מלא בתשוקה והשראה שנצרה בתוכי לאורך כל השנים.
המשיכה הגדולה לשוקולד תמיד בערה בתוכי ולכן בחרתי להתמקצע בתחום זה. לאחר לימודי שוקולטייר מקצועיים והשתלמויות ברחבי העולם, פתחתי את בוטיק השוקולד שלי, “אדון קקאו”. בבוטיק שלי, אני רוקח כל יום מוצרי שוקולד מיוחדים, בעבודת יד, תוך שימוש בטכניקות מסורתיות ומודרניות, תוך הקפדה על סטנדרט איכותי גבוה במיוחד.
עבורי, יצירת שוקולד היא לא רק עבודה – אלא טקס של ממש. אני מתייחס לכל יצירה שלי כאל אומנות אסתטית, אני מעצב כל מוצר כתכשיט עדין ומרהיב ביופיו. השוקולד שלי מורכב מפולי קקאו מובחרים ומחומרי גלם מעולים שאני בוחר בקפידה. השילוב של איכות החומרים, ההשקעה בטעמים, והנראות המרשימה של השוקולד והמארזים היוקרתיים, כל אלה יוצרים חוויה מושלמת, המסתכמים לכדי רגעים קטנים של אושר שניתן לטעום ולהרגיש.
אני מאמין ששוקולד הוא יותר ממתק, הוא סיפור, חוויה ואמנות. כל לקוח הבוחר לרכוש ממני נכנס לעולם שלם של טעמים, ריחות, וחוויות שלא נשכחות. אני מזמין אתכם לחוות את הקסם של “אדון קקאו”, ולטעום מהמופת של שוקולד אמיתי, שנוצר באהבה, ידע ומסורת.